ABC Badkamers
ABC Badkamers
Stockholmstraat 2
7418 GG Deventer
0570 622 124 - info@abcbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Vloeren - Vloeren Vloeren - Vloeren
Vloeren en tegels Deventer

Vloeren en tegels

Mooie vloer- en wandtegels geven je woning sfeer. Zo brengt een Portugese tegel je in mediterrane sferen en een betonlook PVC-vloer geeft je interieur een robuuste uitstraling. In onze showroom, ABC Bathroom Experience in Deventer, vind je alle stijlen. We laten je graag verrassende, smaakvolle combinaties zien. Ontdek onze trendy, slijtvaste PVC-vloeren en tegels van de mooiste kwaliteit.

Vloeren - 1. Op zoek naar tegels?

In onze showroom vind je allerlei tegels. Die presenteren we op zo'n manier dat je ze goed kunt bekijken en voelen. We tonen allerlei combinaties van wand- en vloertegels waardoor je een goede indruk krijgt van allerlei stijlen. Je ondervindt hier hoe je je badkamer of woonkamer om kunt toveren in een unieke, persoonlijke en vooral smaakvolle plek. Bovendien zijn de tegels van ABC van gerenommeerde merken.

Lees meer over ons

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

 Uitgebreide keuze in vloeren

Naast een uitgebreide keuze in vloer- en wandtegels bieden we ook een ruim assortiment PVC-vloeren. De voordelen van deze vloeren zijn ongekend. De vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm en waterbestendig. Geschikt voor alle ruimtes in huis, ook de woonkamer en keuken. Bovendien zijn PVC-vloeren in allerlei dessins en structuren mogelijk. Je hebt ruime keuze uit levensechte prints, die niet van het natuurlijke materiaal te onderscheiden zijn. Ons aanbod is groot en zeer verrassend.

Download ons stappenplan tegels kiezen

Vloeren - 2. Uitgebreide keuze en 3. Vloerverwarming
Magnum mat vloerverwarming onder badkamertegels

Vloerverwarming

Wil je heerlijk warme voetjes in de badkamer? Overweeg dan eens vloerverwarming. Het is heerlijk comfortabel, je badkamer droogt sneller en schimmels krijgen minder kans. Het is toe te passen in elke badkamer en kan aangesloten worden op elektriciteit. Zo kun je de badkamer afzonderlijk van de rest van je huis verwarmen. Wel zo energiezuinig! Vraag ons in de showroom in Deventer om informatie. We adviseren je graag.

Met onze tegels veranderen we jouw bad- of woonkamer in een unieke, persoonlijke en vooral smaakvolle plek.

Voordelen van vloeren van ABC Badkamers in Deventer

  • Verrassende collectie
  • Hoge kwaliteit
  • Uitstekend advies
  • Vakkundige specialisten
Vloeren - 4. Voordelen ABC Badkamers tegels en vloeren
Vloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Deventer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken