ABC Badkamers
ABC Badkamers
Stockholmstraat 2
7418 GG Deventer
0570 622 124 - info@abcbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Montage badkamer - Montage badkamer Montage badkamer - Montage badkamer
ABC Badkamers Deventer

Montage van je complete badkamer

Bij ABC Badkamers in Deventer ben je voor de complete montage van je badkamer in goede handen. Onze montageteams zorgen voor vakmanschap. Zij hebben jarenlange ervaring met installeren en netjes afwerken van de mooiste luxueuze badkamers.

 

Complete installatie

De montage van je nieuwe badkamer badkamer vraagt om oog voor detail en een goede planning. Met onze eigen montageteams kunnen we alles voor je regelen en uitvoeren. De verbouwing, het leidingwerk en de montage. We hebben de expertise om jouw badkamer compleet te installeren en renoveren, met een prachtig eindresultaat. Tijdens de verbouwing houden onze vakmannen rekening met je wensen en beperken ze de overlast tot een minimum.

Lees meer over ons

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Montage badkamer - 1. Complete installatie
Montage badkamer - 2. Renovatie van je badkamer

Renovatie van je badkamer

Wil je jouw badkamer verbouwen? We kijken naar de mogelijkheden om jouw badkamer op een slimme manier in een nieuw jasje te steken. De mogelijkheden zijn talloos om je badkamer uitgebreid te verbouwen of juist een chique upgrade te geven. Bij ABC Badkamer Experience kun je ervan uitgaan dat we je alle zorg uit handen nemen. Maak vrijblijvend een online afspraak. We geven je graag advies.

Montage badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Deventer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken