ABC Badkamers
ABC Badkamers
Stockholmstraat 2
7418 GG Deventer
0570 622 124 - info@abcbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Geesa Topaz - Geesa Topaz Geesa Topaz - Geesa Topaz
Synergie tussen vormen

Geesa Topaz

Bij de Topaz serie werken verschillende vormen samen om een vernieuwende sfeer in de badkamer te creëren. De geometrie zorgt voor een minimalistische uitstraling in een subtiel, maar verrassend jasje. Hiermee laat de nieuwe collectie van Geesa zien dat zachte rondingen en krachtige hoeken elkaar prachtig kunnen versterken. Een prachtige aanvulling die aansluit op de loft badkamertrend, waar stoer en elegant in badkamer producten samenkomen.   
 

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Topaz in zwart

Zwarte accenten geven de badkamer een krachtige sfeer. Daarom koos Geesa voor Topaz accessoires in deze tijdloze kleur. Zwart past perfect bij harde en zachte vormen. De combinatie biedt een elegante, stoere uitstraling met een focus op de hoogwaardige materialen. Bovendien heeft de kleur zwart een tijdloos karakter, waardoor je niet snel op de Topaz uitgekeken raakt. Dit vergroot de kans op een langduriger gebruik.

Sfeerbeeld van een badkamer met zwart handdoekrek en zeepbakje uit de Topaz serie van Geesa
Sfeerbeeld van een badkamer met een handdoekrek, twee haakjes en twee zeephouders in de kleur chroom uit de Topaz serie van Geesa

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Topaz in chroom

De Geesa Topaz kenmerkt zich met geometrie en bescheidenheid. Voor iets meer schwung zijn de Topaz badkamer accessoires ook verkrijgbaar in een chroom finish. Deze rijkelijke kleur schittert en creëert een weelderige uitstraling. Zo versterken de chroomkleurige accessoires van Topaz het wellness gevoel in de badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

GEESA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken