ABC Badkamers
ABC Badkamers
Stockholmstraat 2
7418 GG Deventer
0570 622 124 - info@abcbadkamers.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamer Design Award 2023 - Badkamer Design Award 2023 Badkamer Design Award 2023 - Badkamer Design Award 2023

DE BADKAMER DESIGN AWARD 2023 GAAT NAAR…

In de wereld van badkamers is zo veel moois te ontdekken. Bij Baden+ streven we ernaar om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige badkamers te leveren. Wij staan voor originele ontwerpen zorgen voor badkamers die als thuis voelen. Wij geloven dat een sterk ontwerp de sleutel is tot tevreden klanten. Om de creativiteit van de badkamerontwerpers in onze winkels te prikkelen en elkaar te inspireren, daagden we hen uit met een ontwerpwedstrijd. Wie wint de award voor Beste Badkamer Designer van 2023?

Badkamer indeling maken

Aan ontwerptalent geen gebrek

De jury, bestaande uit Saskia, Suzan en interieurarchitect Gerry Vermeulen, hebben blind de inzendingen gejureerd. Zij waren blij verrast door de inventiviteit en het hoge innovatiegehalte van de kanshebbers.

De ingestuurde badkamerontwerpen werden beoordeeld op:

 • Het creatief benutten van de ruimte
 • Aansluiting op de trends
 • Materiaal- en productkeuzes
 • Het lichtplan
Badkamerontwerper van het jaar 2023

WINNAAR BADKAMER DESIGN AWARD:
Schuurman Badkamers uit Vorden

Het winnende badkamerontwerp blinkt uit in: kleurcombinatie, het buiten naar binnen halen en mooi op elkaar afgestemde ronde details met doordachte verlichting. Deze badkamer voelt zeer eigentijds door de rondingen die in de finesse zijn doorgevoerd. De zachte lijnen zie je terug in het gekozen sanitair maar ook in de afwerking van de scheidingsmuur en de achterwand. Opvallend en zeer stijlvol.

De afwisseling van grote tegels, mozaïek en stucwerk in zeer mooi bij elkaar passende kleurstelling versterkt de sfeer en het zachte gevoel van de ronde lijnen. Mooi om te zien hoe buiten naar binnen is gehaald waardoor dit ontwerp absoluut op de trend van de komende jaren is gemaakt.

Badkamer Design Award 2023 - WINNAAR BADKAMER DESIGN AWARD: Schuurman Badkamers uit Vorden

IN THE SPOTLIGHT: Badkamerontwerp met rondingen

Dit badkamerontwerp blinkt uit in kleurcombinatie, het buiten naar binnen halen en mooi op elkaar afgestemde ronde details met doordachte verlichting. Deze badkamer voelt zeer eigentijds door de zachte lijnen die je terug ziet in het sanitair maar ook in de afwerking van de achterwand en de scheidingsmuur. Doordat er gekozen is voor een T-opstelling, blijft de rust bewaard en krijgt ieder aspect de aandacht die het verdient. Opvallend en zeer stijlvol ontwerp.

 • Badkamer Design Award 2023 - Badkamerontwerp in de spotlight
 • Badkamer Design Award 2023 - Badkamerontwerp in de spotlight
 • Badkamer Design Award 2023 - Badkamerontwerp in de spotlight

Het winnende badkamerontwerp

 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp schuurman
 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp schuurman
 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp schuurman
De 2e plaats gaat naar...

BadkamerID uit Vugt

Dit badkamerontwerp is verrassend en blinkt uit in een slimme indeling en consistent materiaalgebruik. Door de schuine wanden is het een lastige ruimte, maar BadkamerID is er toch in geslaagd om alles erin te verwerken. Het toilet is op een slimme plaats is gezet voor het gebruik gedurende de nacht.

Het kleurgebruik en de grootte van de tegels zijn verrassend. Waar de groene kitkattegel verbinding in de ruimte creëert en de stijlvolle travertin tegels de rust bewaren. Het bad staat volledig centraal en krijgt een podium door de functionele maar ook sfeervolle akoestische panelen achter het bad. De bewuste keuze om de inbouwkast wit te maken in plaats van het voor de hand liggende hout van het wastafelmeubel geeft aan dat de ontwerper over elk detail nagedacht heeft.

Badkamer Design Award 2023 - 2e plaats: BadkamerID

Het badkamerontwerp van BadkamerID

 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp BadkamerID
 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp BadkamerID
 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp BadkamerID
De 3e plaats is voor...

Aart van de Pol Badkamers uit Bathmen en Hengelo

Op de derde plaats zien we een badkamerontwerp dat zich onderscheid door het gevoel van privacy en verbinding. In dit stijlvolle design schittert het gouden mozaïek in de vele nisjes en op de accentwand te midden van de donkere tegels op de vloer en de rest van de wanden.

De ruimte is slim benut en bevat bijzondere designelementen. Zo reikt het maatwerk badmeubel van muur tot muur. Prachtig! De keuze om de verlichting in de randen van het plafond te integreren is uiterst origineel en het zwarte toilet is helemaal volgens de trend van nu.

 • Badkamer Design Award 2023 - 3e plaats: Aart van de Pol
 • Badkamer Design Award 2023 - 3e plaats: Aart van de Pol
 • Badkamer Design Award 2023 - 3e plaats: Aart van de Pol
De eervolle vermelding gaat naar...

AGO Badkamers

De eervolle vermelding gaat naar AGO Badkamers. In dit verrassende ontwerp is een sublieme kleurencombinatie gebruikt en de stijl tot in detail doorgevoerd. Door gebruik te maken van glazen douchedeuren met minimale profielen, oogt de badkamer extra ruimtelijk. De gouden accenten zien we overal terug: in de kranen, douchewanden, handgrepen, drukknop en zelfs plankjes onder de spiegel.

Ook hier zien we een houten badmeubel dat precies op maat gemaakt is voor de ruimte. Erg charmant. En door ruimte te bewaren tussen de wasbakken, loop je elkaar nooit in de weg. Douchen in deze badkamer moet fantastisch zijn. Onder deze XXL stortdouche en met een Sunshower glijden alle beslommeringen zo van je af.

 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp AGO
 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp AGO
 • Badkamer Design Award 2023 - badkamerontwerp AGO

Zelf een badkamer ontwerpen? Laat je inspireren!

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

 

Gratis badkamer inspiratieboek

Reserveer 'm bij jouw winkel.

 

Badkamer kleuren 2023

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleuren van 2023.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken